Skip to main content

Individueel

Wat niet en wat wel?

Driespan Psychosociaal heeft geen kant en klare testen en tools voor je. Die zijn er in overvloed en daarvoor moet je bij andere coaches zijn. Als je dat nog niet gedaan hebt, zou ik je dat zeker eerst aanraden. Wil je daarna persoonlijke hulp bij de integratie van het geleerde of het overwinnen van obstakels in jezelf of in je relatie tot collega’s of tot het thuisfront, dan help ik je graag. Zoals je bij Coaching kunt lezen werk ik ‘ambachtelijk’, op maat voor jou.

Niet méér geloof (in jezelf) aanbrengen maar ongeloof wegnemen

Ik zie (te) vaak dat wanneer mensen ongemakkelijk of ongelukkig in hun werk zijn, reacties in de trant van: je moet niet zo klagen maar positiever zijn, blij zijn dat je werk hebt. Of je moet gewoon meer je best doen, meer discipline ontwikkelen, doelen stellen, hobby’s beginnen, sporten, met je collega’s gaan wandelen tijdens de lunch, mediteren, reizen, name it… Stuk voor stuk op zichzelf goede tips, daar niet van.

Maar is het ook wat JIJ nodig hebt? Had je dat niet al bedacht en/of geprobeerd? Gaat dat er naar jouw beleving niet te veel van uit dat jij niet gemotiveerd, niet creatief of liever een einzelgänger zou zijn? Soms moet je juist níet de zweep harder slaan of nog meer stunts uithalen, maar stilstaan en onderzoeken wat je weerhoudt of uitput. Dan blijkt vaak dat stilstaan een betere manier is om vooruit te komen.

Bij de coaching van Driespan Psychosociaal in Ermelo houden we ook rekening met de mogelijkheid dat het jou niet ontbreekt aan geloof voor wie je bent en wat je kunt en doet, maar dat deze innerlijke drive afgeremd of verkeerd ingezet wordt door belemmerende overtuigingen of in het verleden behaalde resultaten. Sinds wanneer bieden die garantie voor de toekomst? Samen brengen we in kaart hoe het voor jou zit en wat jij dan nodig hebt om de vaart er weer in te krijgen, zonder burn-out of bore-out te raken. Om weer te genieten van je (carrière)reis en je reisgenoten.

Achter elke functie zit een mens van vlees en bloed met de wens om te genieten van wat hij doet.

Soul Sparring

Beweging & Reflectie

Hou je meer van buiten zijn dan binnen zitten? Zoek je meer een counselor? Soul Sparring geeft je persoonlijk eerlijke en professioneel zorgvuldige reflectie tijdens een stevige wandeling in de bossen van Ermelo. Soul Sparring is bedoeld voor mensen die af en toe even eruit willen om hun ideeën, gedachten, situatie of gedrag tegen een relatief buitenstaander aan te houden.

Spiegelen om te zien wat je doet, sparren om te doen wat je ziet.

Beweging ondersteunt dit proces.