Skip to main content

In het kort

Deze pagina geeft een korte samenvatting van de site en is bedoeld om snel uit te vinden of Driespan Psychosociaal biedt wat jij zoekt.

De praktijk voor psychische hulp, relatietherapie en coaching in Ermelo

Driespan Psychosociaal is een praktijk voor psychische hulp en sociale hulp, beiden op een praktische manier. Anders gezegd: Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening, Coaching en Training, gevestigd in Ermelo, in een recent gemoderniseerd bedrijfsverzamelgebouw aan de Tolweg 2E.

Therapeut – wat ik doe

Sinds 2005 ben ik actief als psychosociaal therapeut of hulpverlener. Ik help graag mensen die naar verbetering zoeken in hun relatie met zichzelf, met de ander of in groepsverband. Dit doe ik door middel van gesprekken en indien mogelijk en relevant met hun betrokkenen.

Deze gesprekken voer ik in mijn praktijk, maar soms ook bij hen thuis, op het bedrijf, in het café of tijdens een wandeling in het bos of langs het water. De locatie dient het resultaat. Soms kan het niet of niet uitsluitend “fysiek” en help ik mensen via de telefoon, videobellen, chat of de email. Wat mijn aanpak is kun je vinden onder Therapie. Wat ik verder nog doe kun je vinden via het menu.

Ervaringsgerichte hulpverlening – hoe ik dat doe

Ik gebruik bij therapie geen bijzondere middelen of geavanceerde technieken. Het gereedschap dat ben ik zelf. Een opmerkelijk en bewezen feit is dat de grootste succesfactor van therapie niet bestaat uit de kennis en ervaring van de therapeut, maar uit dat wat ervaren wordt. Met andere woorden: de “klik” tussen cliënt en therapeut en wat dat vervolgens teweeg brengt. Mede daarom wordt dit Ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening genoemd, ook wel EPH.

Afspraak maken

Voor zover de klik te sturen is, vind ik het belangrijk om jou een persoonlijk en zo duidelijk mogelijk beeld te geven van wie ik ben en hoe ik werk. Het is veel tekst – lastig voor websites – maar het kan niet anders. Ben je op zoek naar hulp, neem dan de tijd om zoveel mogelijk te lezen. Als je geen tijd hebt kun je ook direct aan de slag. Maakt het lezen van deze site je nieuwsgierig en geeft het je hoop, klik dan op Contact en bel mij voor een afspraak of stuur een bericht. Spreekt het je niet aan, geef dan niet op, maar zoek verder. Zorg dat je tevreden raakt en geef je probleem geen tijd om verder te groeien.
Neem contact op