Skip to main content

Groepen

Investeren in mannen

In 2012 liep ik een collega tegen het lijf die mij vroeg: waar zou jij in willen investeren met hulpverlening? Mijn antwoord was: in mannen.

Waarom een mannengroep?

Omdat ik veel mannen tegenkom die onafgebroken buffelen en zich voor 110% voor gezin en samenleving inzetten, maar zelden even stilstaan. Op de een of andere manier is echt stilstaan nog steeds iets wat vrouwen meer – of meer uit zichzelf doen dan mannen. Of misschien staan mannen wel eens stil bij zichzelf, maar zijn ze onthand als ze dan zien hoe ze met zichzelf omgaan. Zoveel mannen, zoveel redenen en verhalen.

Kort en krachtig

Mijn wens is dat mannen vertrouwd raken met eerlijke uitwisseling van ervaringen, vragen, irritaties, waarderingen en adviezen – zonder dat het meteen als “soft” ervaren wordt – of het eindeloos lang moet duren. Kort durende hulp. Eerlijke, no-nonsense feedback van man tot man en dan hup, verder met de race. Net als de Pitstop in de racerij: overslaan = problemen opbouwen.

Mannengroepen ‘Pitstop’

Pitstop is een no-nonsens mannengroep waar je in 10 ontmoetingen een reeks van de meest relevante mannenzaken met elkaar bespreekt en elkaar helpt en versterkt met de ervaringen die de groep rijk is. Wisdom of the crowd. Open voor alle mannen die willen leren en verbeteren!

 

Bezoek de website