Skip to main content

Persoonlijke coaching

Verbeteren

Bij persoonlijke coaching draait alles om het stimuleren van groei en verbetering. Bij therapie ligt de focus voornamelijk op herstel. Bij persoonlijke coaching gaat het vooral om vooruitkijken, doelen stellen en deze met zelfvertrouwen nastreven.

Bij deze vorm van professionele ontwikkeling staan individuele beperkingen niet in de weg. We pakken ze juist aan en zetten ze om in mogelijkheden. Vaak heeft deze coaching betrekking op je werk, maar ik dien ook graag als coach voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat is persoonlijke coaching?

Persoonlijke coaching is een gestructureerd en doelgericht proces. Hierbij speel ik als jouw persoonlijke coach een interactieve rol in jouw reis naar effectief gedrag. We gaan aan de slag met bewustwording, persoonlijke groei, het vergroten van je zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden.

Persoonlijke coaching legt vaak de nadruk op karakterontwikkeling, doelen, stappenplannen, methodes en doorzettingsvermogen. Heel erg waardevol. Maar ik vind het minstens zo belangrijk om rekening te houden met jou als persoon en jouw unieke mentale en emotionele vorming.

Jij als persoon staat dan ook centraal bij deze aanpak. Je persoonlijkheid, jouw krachten en kwetsbaarheden, en gebeurtenissen die je hebt ervaren, vormen wie je vandaag bent en hoe je met mijn persoonlijke coaching omgaat.

Persoonlijke coach voor jouw groei en ontwikkeling

Driespan Psychosociaal ondersteunt je bij jouw persoonlijke en zakelijke groei. Samen ontdekken we en accepteren we wie je bent. We bekijken wat je wilt behouden en waar je verandering wilt zien. Zodat jij effectiever en krachtiger kunt leven. Ik ben jouw coach in je persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor nemen zowel je zelfvertrouwen als je nieuwsgierigheid naar uitbreidingsmogelijkheden toe. En dit is altijd maatwerk, jij bent tenslotte uniek.

Voor dit ambachtelijke ‘zielswerk’ ben je bij Driespan Psychosociaal op de juiste plaats.

Driespan Psychosociaal: coach voor persoonlijke ontwikkeling

Met mijn ruime werk- en levenservaring – van software engineer in de ICT tot sales- en accountmanager in technische handel – heb ik als coach persoonlijke ontwikkeling veel inzicht verworven in de menselijke natuur.

Driespan Psychosociaal benadert coaching als een ambachtelijk proces. Geen persoon is hetzelfde. Daarom zorg ik ervoor dat ik als persoonlijke coach aansluit op jouw unieke behoeften en ervaringen.

Met meer dan twaalf jaar ervaring in job coaching van individuen in verschillende vakgebieden, van directeuren van IT- en productiebedrijven tot docenten en zorgmedewerkers, bied ik deskundige, individuele ondersteuning op jouw pad naar persoonlijke groei en ontwikkeling.